Om os

TÆNKER DU PÅ NY CYKEL, SÅ KOM IND OG FÅ ET RIGTIGT GODT TILBUD.
 
VI FØRER: KILDEMOES – MBK – GAZELLE – PRINCIPIA – PROMOVEC – EVERTON
 .
 .
ÅBNINGSTIDER:
HVERDAG 9:00 TIL 16:30
LØRDAG:LUKKET
KONTAKT OS PÅ TELEFON: 64 82 13 67
ELLER E-MAIL: ec@eccykler.dk                             
 .
.
.
.
Din cykelfagmand:
Cyklen skal holde – og den skal holde længe – derfor….
Cykelhandlernes Centralforening har gennem en certificeringsordning givet forbrugerne større tryghed ved køb af cykel og/eller ved reparation.
 
Krav til certificering
Certificeringen, som markedsføres under navnet
stiller krav til cykelhandleren. Derfor er det ikke enhver cykelhandler, der kan certificeres som Din Cykelfagmand. Certificeringen kræver, at personalet jævnligt opdaterer deres viden om cykeltyper, udstyr og gear- og bremsesystemer. Værkstedet skal leve op til præcise krav, både hvad angår værktøj og udstyr, og butikken skal have styr på rutinerne.
 
Garantiordning
Din Cykelfagmand er tilknyttet Cykelbranchens Garantiordning, der sikrer en hurtig og reel behandling, såfremt du af en eller anden grund ikke er tilfreds med dit køb eller reparation.
 
Landsdækkende service og garanti
Indgår du en serviceaftale med Din Cykelfagmand, ydes 2 års reklamationsret – altså dobbelt så lang reklamationsret, som købeloven påbyder. Din Cykelfagmand yder landsdækkende service og garanti.
Du kan derfor føle dig tryg og få din cykel serviceret – også hvis du flytter.
 
Butikken til årligt eftersyn
Hos Din Cykelfagmand er det ikke kun din cykel, der får et grundigt eftersyn. For at beholde certificeringen skal butikken og værkstedet hvert år dokumentere, at personalets uddannelse er ført ajour, at værkstedet har alt det værktøj og udstyr, der kræves, og at både butik og rutiner lever op til de fastsatte krav.
Derfor får butikken besøg af auditører fra Industri- og Håndværkerskolen, Nykøbing F, en gang om året. Først når alt er fundet i orden, bliver certificeringen fornyet.
Kig efter Din Cykelfagmand logoet og årsmærket – det er din garanti for, at du og din cykel får en professionel behandling.