Plæneklippere

Vedr. Salg og reparation af skov og havemaskiner, henviser vi til: MASKINCENTER ODENSE TELEFON 65968181

 

HUSQVARNA

LB 146 BioClip® plæneklipper som er let og nem at håndtere. Den har et holdbart ABS plast dæk, der reducerer støj og er nemt at rengøre. Det komfortable håndtag kan foldes ned.

KR: 2.395,-

HUSQVARNA

LC 247 Plæneklipper skubbe, for nem, bekvem, komfortabel klipning og en perfekt græsplæne. Ergonomiske håndtag, greb og bøjler,nemt justerbar højde og en opsamler med støvblokering. Rustfrit composit chassis.

KR.: 2.995,-

 

HUSQVARNA

LC 247S Selvkørende plæneklipper, for nem, bekvem, komfortabel klipning og en perfekt græsplæne. Ergonomiske håndtag, greb og bøjler,nemt justerbar højde og en opsamler med støvblokering. Rustfrit composit chassis.

KR.: 3.395,-

HUSQVARNA

 

LC 356 V er en robust og meget effektiv plæneklipper med opsamler, til brug i større haver. Den har et holdbart, stålsvejset klippeskjold, og er forsynet med en stærk Honda-motor. Nem og bekvem at manøvrere takket være det innovative TwinControl drivsystem. LC 356-serien tilbyder tre klippemetoder at vælge imellem, opsamling – bioklip eller sideudkast

KR: 4.995,-

 

155S er en robust og driftssikker selvkørende plæneklipper med høj kapacitet og mulighed for BioClip (findeling) og sideudkast. Forhjulstrækket og de store baghjul gør det særligt nemt at bruge og styre denne plæneklipper. Yderligere detaljer omfatter blødt, ergonomisk håndtag og robuste hjul med kuglelejer. Håndtaget kan foldes sammen med henblik på lettere opbevaring og transport

KR. 4.195,-